E-mail

Üdvözlet

Névnap

Ballagás

Minden évben fájó szívvel veszünk búcsút a ballagó nyolcadikas diákoktól.
Reméljük, hogy az itt eltöltött évek alatt olyan tudásra és emberségre tettetek szert, mellyel bárhol megálljátok helyeteket a nagyvilágban.
Minden jót kívánunk Nektek, valósuljanak meg célkitûzéseitek és a tartalmasan eltöltött nyári szünet után újult erõvel vágjatok neki az új iskolátok kihívásainak.
A ballagási mûsoron készült képeket megtekinthetik a fényképalbumban.

A ballagáson készült képeket megtekinthetitek a fényképalbumban!

Diáknap
Admin on kedd 16 június 2009 - 10:49:08 | Hozzászólás kikapcsolva
Diáknap

Nagyszabású tõzsdejáték keretében ünnepeltük a diáknapot. A játékban, közel 400-an vettetek részt. A diáknap az iskola tornatermében kialakított Tõzsdepalotában indult, a különbözõ színekbe öltözött csapatok bevonulásával, majd a tõzsdeguru jelképesen megnyitotta a világ számos nagy tõzsdepiacát. Zsetonok kockáztatásával juthattatok részvényekhez, amennyiben sikeresen teljesítettétek az iskola pedagógusai által vezetett, 30 állomáshelyen játszódó játékos feladatokat. A megszerzett részvényeket a hetedik és nyolcadik évfolyamosok néhány tagjából álló brókereknek kellett mihamarabb átadni, akik beválthatták azokat mûkincsdarabokra. A brókerek fontos szerepet töltöttek be a játék során, hiszen figyelemmel kellett kísérniük a részvények értékének állandó mozgását és a szerint irányítani csapattársaikat, a legtöbbet érõ játékhelyszínekre. A játékot az a csapat nyerte, amelyik a leghamarabb megvásárolta a mûkincs összes részletét. A délelõtt ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult.

A diáknapon készült képeket megtekinthetitek a fényképalbumban!

Diáknap
Admin on csütörtök 11 június 2009 - 14:17:34 | Hozzászólás kikapcsolva
Jutalom nap

2009. május 28-án Komáromban kirándultunk Hetti nénivel és István bácsival. Átsétáltunk a Szlovák oldalra Komárnoba, ahol megnéztünk a szépen felújított sétáló utcát és az Európa-teret. Délután elmentünk a komáromi termálfürdõbe, igaz a víz egy kicsit hideg volt de nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a DÖK-nek ezt a jól megszervezett programot!

A kiránduláson készült képeket megtekinthetitek a fényképalbumban!

Kirándulás
Admin on csütörtök 04 június 2009 - 13:22:44 | Hozzászólás kikapcsolva
Nyári tábor

Informatika tábor

Hasznos és érdekes idõtöltés szeretnénk biztosítani számotokra a nyári szünidõben. Informatika táborunkban az internet használatán kívül megismerkedhettek, a weboldalak készítésével, webhelyek létrehozásával és publikálásával, különbözõ grafikai alkalmazások kezelésének alapjaival.

További információk itt olvashatók

Jelentkezési lap innen letölthetõ

Korszerû oktatótermünkben várunk mindenkit!

tabor.jpg
Admin on csütörtök 14 május 2009 - 16:42:00 | Hozzászólás kikapcsolva
Gyõrrõl Gyõrért

Projekt napok!

2009. április utolsó három napján rendezte meg iskolánk a projektnapokat. A szép tavaszi napsütésben kellemesen telt az 5. osztályosok belvárosi sétája, a 6.-osok hajókázása, a 7.-esek kalandtúrája és a 8. osztályosok kirándulása Pannonhalmán, Bábolnán és a színházi bemutató. Mindezekrõl a videó portálon tájékozódhatnak az érdeklõdõk.

Kele Nap


[ Tovább ... ]
Admin on péntek 01 május 2009 - 16:42:00 | Hozzászólás kikapcsolva
Országos találkozó

Kele Nap!

Az idei évben a mi iskolánknak jutott az a megtisztelõ feladat, hogy megrendezze a Kele napot, a Fekete István Általános Iskolák országos találkozóját. E nagyszabású eseményre az ország minden tájáról, összesen 12 iskolából, érkeztek diákok és felkészítõ tanáraik.

A rendezvényen készült képeket megtekinthetitek a fényképalbumban!

Kele Nap


[ Tovább ... ]
Admin on hétfő 20 április 2009 - 16:42:00 | Hozzászólás kikapcsolva
1%
Kérjük, az idén is támogassa iskolánk alapítványát adójának 1%-ával!
Fekete István Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány

Adószám: 18510171-1-08

Köszönjük!

Admin on hétfő 06 április 2009 - 16:42:00 | Hozzászólás kikapcsolva
NAPRAKÉSZ

Tisztelt Kollégák, Szülõk!

Iskolánk ez évben elõször, március 11-én rendezte meg a NAPRAKÉSZ elnevezésû, tanulmányi versenyt. Nagy szeretettel és örömmel fogadtuk iskolánkban a versenyen megjelent tanulókat. Több, mint száz tanulót üdvözölhettünk a város és megye különbözõ iskoláiból. Az alsós kisdiákok a magyar nyelvtan, az olvasásértés, a matematika és a környezetismeret területein elsajátított képességeik alapján mérték össze tudásukat.

További információk, elért eredmények

A versenyen készült képeket megtekinthetitek a fényképalbumban!

naprakesz.jpg
Admin on péntek 03 április 2009 - 16:42:00 | Hozzászólás kikapcsolva
Oldal:   <<        >>  
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.